Tarieven

Particulieren (prijzen inclusief BTW en excl. eventuele reiskosten)

Portretten (1 persoon)

Prijs: € 75, inclusief 3 fotoafdrukken
(1x formaat 20 x 30 cm en 2x formaat 13 x 18 cm)
Duur van de sessie is ca 30 – 45 minuten (eventueel langer indien nodig)

Groepsportretten ( 2 tot 10 personen)

Prijs: € 95, inclusief 3 fotoafdrukken (formaat 20 x 30)
Duur van de sessie is ca 45 – 75 minuten (eventueel langer indien nodig)

Evenementen

Zoals: (kinder-)feestje, jubileum of andere (specifieke) activiteiten
Ik verzorg ook een respectvolle vastlegging van een uitvaartplechtigheid
Prijs: 1e uur € 85, 2e uur € 70, 3e en volgende uren € 60
Inclusief 1 fotoafdruk per opdrachtuur (formaat 20 x 30 cm) of 2 afdrukken in het formaat 13 x 18, vooroverleg en afronding

Bruiloft

Hiervoor geldt hetzelfde tarief als bij ‘evenementen’.

De bestanden van de foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie via ‘Wetransfer’. U geeft aan welke foto’s u wilt hebben afgedrukt en u ontvangt ze binnen 5 werkdagen via de post. De overige foto’s kunt u eveneens tegen een gunstige prijs laten afdrukken (indien u dit gelijktijdig doet). Nabestellingen zijn iets duurder i.v.m. extra start – en verzendkosten (prijzen zijn afhankelijk van aantal en formaat) (informeer naar de tarieven). Omdat de foto’s uw eigendom zijn, kunt natuurlijk ook zelf bepalen welke fotoproducten u wenst en waar deze worden geprint.

Visagie

Op verzoek kan voor portretfotografie ook visagie door een gekwalificeerde visagiste worden verzorgd. De kosten hiervan bedragen € 30 per persoon. Houdt u dan i.v.m. de verschillende agenda’s rekening met een mogelijk langere periode voor het vastleggen van een afspraak.

Fotoalbum

Ik kan ook het samenstellen van een fotoalbum verzorgen.
Indien het een onderdeel uitmaakt van de opdracht, dan reken ik daarvoor € 95. Daarbovenop komen de kosten van het album. Als daar later voor wordt gekozen dan bedraagt het tarief voor het samenstellen € 195.

De trouwalbums worden geleverd in professionele premiumkwaliteit. De prijs is verder afhankelijk van uw wensen.
Een album in het formaat 30 x 30, 22 pagina’s, kan worden geleverd vanaf € 159 (+ € 5,20 per 2 extra pagina’s) en In het formaat 30×40 vanaf € 229 (+ € 6,20 per 2 extra pagina’s)

Hiervan ontvang je een album met verdikte pagina’s, een gewatteerde- of fotocover (in diverse uitvoeringen) en een luxe bewaarbox
Een tekst op de cover in reliëf of met lasertechniek kost € 19 extra

Er kan ook gekozen worden voor een minder luxueuze uitvoering die aanmerkelijk goedkoper is. In het contact voorafgaand aan de opdracht kunnen de mogelijkheden worden besproken.

Reiskosten

Indien de opdracht binnen de gemeentegrenzen van Zoetermeer moet worden uitgevoerd worden geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten Zoetermeer reken ik € 0,45 voor iedere km buiten Zoetermeer (enkele reis afstand)

Werkwijze

In mijn profiel heb ik reeds vermeld dat kwaliteit en tevreden klanten bij mij voorop staan. Dit betekent voor mij, dat ik veel aandacht besteed aan de wensen van de klanten, zowel voorafgaand aan als bij de afronding van de opdracht. Bij een bruiloft is dat een kennismakingsgesprek waarin o.a. de wensen en het scenario van de dag worden doorgenomen en na afloop een evaluatie van de resultaten. Voor een uitvaart hanteer ik dezelfde aanpak. Voor de manier waarop dat wordt ingevuld richt ik mij volledig op de wensen van de nabestaanden.

Zakelijk

(prijzen exclusief 21 % BTW en excl. eventuele reiskosten)

Uurtarief voor voorbespreking, onderzoek en nadere afstemming: € 55.

Productfotografie

Per afgenomen digitale foto: € 195. De foto’s worden direct uw eigendom. Bij publicatie is bronvermelding vereist.

Bedrijfsevenementen

Prijs € 85 per uur.

Foto’s worden via ‘Wetransfer’ in hoge resolutie aangeleverd. Op verzoek kunnen fotoafdrukken en/of een fotocollage worden aangeleverd. Prijzen hiervan zijn afhankelijk van formaat en aantallen.