Profiel

 

foto-paul-de-jong

Paul de Jong, gepassioneerd fotograaf.

Het contact met mensen geeft mij enorm veel energie, die ik graag inzet om tot een optimaal resultaat te komen. Fotograferen doe ik met passie en oog voor detail, waarbij ik mij niet laat leiden door tijdsdruk. Als een fotosessie wat langer duurt dan gepland, is dat zeker geen probleem. Kwaliteit en klanttevredenheid komen bij mij op de eerste plaats.
Ik heb veel ervaring met het fotograferen op evenementen, waarbij ik als signatuur heb de mensen vast te leggen in ongedwongen poses. Deze stijl pas ik bij voorkeur ook toe bij het maken van portretfoto’s, maar als u een ‘klassieke’ portretfoto wenst, dan lever ik die zonder probleem. En natuurlijk in professionele kwaliteit. Belangrijk is, dat u tijd krijgt om te ontspannen voor en tijdens de fotosessie. Een ontspannen model levert een natuurlijker en daardoor mooier portret op.

Diensten:

  • Portretfotografie in eigen studio (aan huis)
  • (Groeps-)Portretfoto’s op locatie
  • Productfotografie
  • Familyshoots
  • Evenementenfotografie (waaronder: festiviteiten, jubilea en andere gebeurtenissen)
  • Bruiloftsreportages
  • Uitvaartreportages (hierbij wordt uiteraard gewerkt met het meeste respect voor de overledene en nabestaanden)

Mijn fotostudio (aan huis) is ingericht met geavanceerde apparatuur volgens de laatste technologische ontwikkelingen. In de studio heb ik 276 camera’s uit mijn privécollectie tentoongesteld. Dit geeft een mooi beeld van de ontwikkeling van de fotografie vanaf voor 1900 tot heden. Neem tijdens uw bezoek gerust een kijkje. Ik wil met plezier een toelichting geven. 

Pafralex fotostudio
Pafralex ruim 200 camera's privé collectie

Bij vragen of interesse kunt u mij bellen of een e-mail sturen (zie het tabblad ‘contact’). Ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.